Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznad mjesta Drvenik

Tragičan kraj potrage: HGSS nakon tri dana pronašao tijelo nestale žene

HGSS Ilustracija
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
30.06.2024.
u 20:12

Iz HGSS-a poručuju kako cijene hrabrost i solidarnost svih koji su sudjelovali u akciji spašavanja, kao i podršku koju su pružili volonteri i lokalna zajednica

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) izvijestila je o tragičnom kraju potrage iznad mjesta Drvenik. Naime, u petak u popodnevnim satima započela je intenzivna potražna akcija HGSS stanice Makarska, a danas je pronađeno tijelo osobe. 

"Neposredno nakon što su prijateljice nestale osobe zatražile pomoć, stanica Makarska s 12 spašavatelja izlazi na teren te uz podršku lokalnog DVD-a Drvenik, potražnih timova HGSS-a i bespilotnih letjelica intenzivno traga za stranom državljankom. Nakon trodnevne potrage, u nedjelju jutro, pomoću drona, nestala osoba je pronađena. Unatoč predanom radu i naporima svih sudionika, ishod je tragičan i duboko žalostan", navodi HGSS.

Iz HGSS-a poručuju kako cijene hrabrost i solidarnost svih koji su sudjelovali u akciji spašavanja, kao i podršku koju su pružili volonteri i lokalna zajednica. "Nastavimo zajedno brinuti i podržavati jedni druge u izazovima koji su pred nama", poručuje HGSS stanica Makarska.

 

FOTO/VIDEO Hrvatski vojnici pokazali vještine u zahtjevnoj morskoj obuci
HGSS Ilustracija
1/30
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije