Avenija Dubrovnik

Traže se svjedoci nesreće u Zagrebu: Golf naletio na teretni automobil, dvije osobe ozlijeđene

Ilustracija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
03.12.2022.
u 10:05

Teretni automobil marke Nissan Cabstar bio je parkiran na sjevernom kolniku Avenije Dubrovnik radi postavljanja reklamnih panoa na željezničkom nadvožnjaku

Policijska uprava zagrebačka traži svjedoke nesreće koja se jučer oko 23.45 sati dogodila na Aveniji Dubrovnik. Kako pojašnjavaju, nesreća se dogodila na sjevernom kolniku Avenije Dubrovnik zapadno od raskrižja s Ulicom Mate Parlova.

Osobni automobil marke Volkswagen Golf zagrebačkih registarskih oznaka naletio je na teretni automobil marke Nissan Cabstar zagrebačkih registarskih oznaka. Teretni automobil marke Nissan Cabstar bio je parkiran na sjevernom kolniku Avenije Dubrovnik radi postavljanja reklamnih panoa na željezničkom nadvožnjaku.

U prometnoj nesreći, dodaju iz policije, ozlijeđene su dvije osobe.    

- Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće pozivamo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530-870 ili 192 - navodi PU zagrebačka. 

Uhićen muškarac koji je u Splitu pregazio policajca

Komentara 2

PH
Petarstijena-HR
10:16 03.12.2022.

Policija zbog ustavne jednakosti svih pred zakonom,mora blokirati ZG i pronaći počinitelja.Građani traže od policije blokadu ZG,poput blokade u ST da se pronađe počinitelj.To je po Ustavu provedba jednakopravnosti na djelu i policajac i civil imaju jednaka prava pred Ustavom.

DU
Dušanjevrag
10:22 03.12.2022.

Kaj se parkiraju na kolniku. Odu lijepit plakate imostave auto na cesti dva sata. Isto vrijedi za proklete taksiste kaj staju gdje ih je volja i misle da imaju prednost u svemu. Neobrazovana, lijena gamad .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije