Policija moli pomoć

Traži se vozač crvenog Golfa koji je u Labinu oborio mladu Njemicu

'policija1_Pixsell_Crn_0_Arh'
Pixsell
08.08.2012.
u 12:31

Vozač se nakon nesreće udaljio a da nije pružio pomoć ozlijeđenoj djevojci. O nesreći nije obavijestio ni policiju.

Policija traga za nepoznatim vozačem koji je u utorak oko 20 sati u Ulici Zelenice u Labinu oborio maloljetnu državljanku Njemačke.

Nesreća se dogodila kada se nepoznati vozač, izašavši iz kružnog toka u blizini trgovačkog centra u Ulici Zelenice, nije zaustavio na pješačkom prijelazu te je udario  pješakinju koja je od udarca  pala na  nogostup i lakše se ozlijedila. Vozač se nakon nesreće udaljio a da nije pružio pomoć ozlijeđenoj djevojci. O nesreći nije obavijestio ni policiju.

Nepoznati vozač kojeg policija traži upravljao je crvenim VW Golfom. Policija moli građane koji nešto znaju o ovom događaju da se jave u policijsku postaju Labin, na telefon 192 ili 052/538-439, a informacije mogu proslijediti i na e-mail istarska@policija.hr. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije