U jednom trenutku, potkraj prošloga tjedna, činilo se da će nove epidemiološke mjere za kafiće i restorane izazvati totalni verbalni rat između ugostitelja i ljudi koji su već mjesecima na prvoj liniji u bitki protiv pandemije. Prema članovima Stožera odapete su i krajnje neprikladne strelice, adresirane čak na njihove obitelji i potomke. Situacija se nije zaoštrila bez razloga.
Brojke novozaraženih u jednom danu vrte se oko tisuću i stvar je postala ozbiljna. Pogotovo epidemiolozima koji najbolje znaju što to može značiti i donijeti u narednim tjednima i mjesecima. S druge strane, mnogi ugostitelji na koljenima su još od proljetos i zima se, s četiri metra razmaka među stolovima, visokim potencijalnim kaznama i gostima koje bi oni sami trebali disciplinirati da nose maske, svima s manjim lokalima mogla (u)činiti kao kraj uspješnog, često više desetljeća starog obiteljskog posla. A ostalima, svakako, očekivan daljnji pad prometa.
On je već otprije premašio od 50 posto, a proteklog je tjedna, kako se situacija s koronom počela zaošU jednom trenutku, potkraj prošloga tjedna, činilo se da će nove epidemiološke mjere za kafiće i restorane izazvati totalni verbalni rat između ugostitelja i ljudi koji su već mjesecima na prvoj liniji u bitki protiv pandemije.
Prema članovima Stožera odapete su i krajnje neprikladne strelice, adresirane čak na njihove obitelji i potomke. Situacija se nije zaoštrila bez razloga. Brojke novozaraženih u jednom danu vrte se oko tisuću i stvar je postala ozbiljna. Pogotovo epidemiolozima koji najbolje znaju što to može značiti i donijeti u narednim tjednima i mjesecima.
S druge strane, mnogi ugostitelji na koljenima su još od proljetos i zima se, s četiri metra razmaka među stolovima, visokim potencijalnim kaznama i gostima koje bi oni sami trebali disciplinirati da nose maske, svima s manjim lokalima mogla (u)činiti kao kraj uspješnog, često više desetljeća starog obiteljskog posla. A ostalima, svakako, očekivan daljnji pad prometa. On je već otprije premašio od 50 posto, a proteklog je tjedna, kako se situacija s koronom počela zaoš
..................ugostitelji se trebaju rješiti države................zatvore sve...............stati na dovod kisika Plenkyu..........jer poslije neće moći jer njima će faliti kisika................a onda je kasno,,,,,,,,,,,,,