Ozdravljenja - M. Ke

Trebala sam biti slijepa i čudo je što danas vidim

Ivan Pavao II
AFP
01.05.2011.
u 19:51

udesno ozdravljenje od Parkinsonove bolesti časne sestre Marie bilo je presudno za beatifikaciju. Francuska časna sestra ozdravila je od bolesti od koje je bolovao sam papa

Časna sestra Marie Simon-Pierre od Parkinsonove je bolesti oboljela 2001. godine, a do 2005. bolest je uzela maha tako da ona više nije mogla obavljati svoje svakodnevne dužnosti, pa čak ni hodati. Kako je i papa Ivan Pavao II. bolovao od te bolesti, nakon njegove smrti u travnju te godine za njeno ozdravljenje molio je cijeli samostan kojem je pripadala.

Zbogom lijekovima

Sestre su se za zagovor kod Boga molile Ivanu Pavlu II., a 2. lipnja, točno dva mjeseca nakon papine smrti, dok je sama molila tijekom noći u svojoj sobi, sestra Marie počela se osjećati iznimno dobro i osjetila je potrebu da piše, što zbog svoje bolesti nije mogla činiti vrlo dugo. Zaspala je, a kada se ujutro probudila, jasno je osjetila da je potpuno zdrava i u tom trenutku znala je da je u njenu izlječenju sudjelovao Ivan Pavao II. Osjetila je da se njeno tijelo potpuno preobrazilo i više nikada nije uzela lijekove. Njezino čudesno ozdravljenje, koje je potvrđeno kao čudo, odigralo je presudnu ulogu u beatifikaciji Ivana Pavla II.

Kad liječnici dignu ruke

Ima jako puno slučajeva gdje se navodi da su bolesnici od raka ili nekih drugih teških bolesti, kojima su liječnici bili potvrdili da umiru i da ne postoji način da se izliječe, čudesno ozdravili nakon što su se u krajnjem očaju u svojim molitvama obratili za pomoć Ivanu Pavlu II. Ima i nekoliko primjera u kojima su ljudi ispričali da su pod narkozom, za vrijeme teških, za život opasnih operacija ili pak u besvjesnom stanju nakon teških nesreća imali viziju pokojnog pape.

Svi bez iznimaka kažu da im je on pomogao da se izbore za život, a neki kažu da imaju i iskustvo da je u trenutku kad su ga vidjeli nestalo boli.

Mary Kern iz Lockporta u Sjedinjenim Državama kaže da je bolovala od teškog oblika spazama očnih kapaka i da joj je liječnik kazao kako nema pomoći te da će gotovo sigurno oslijepjeti. Nakon što je s pregleda došla kući, započela je molitvu u kojoj je Ivana Pavla II. zamolila da za nju izmoli od Boga milost ozdravljenja. Moliti je počela 2008. godine, no isprva je došlo čak i do pogoršanja njenoga stanja. Ali ona je i dalje molila. Liječnik joj je kazao da će još jednom pokušati s injekcijama botoksa, no na dan kada je tretman bio zakazan spazama u kapcima više nije bilo. Otad Mary zahvaljuje Bogu i Ivanu Pavlu II. na velikoj milosti.

Komentara 6

BR
brainiac
20:12 01.05.2011.

Cudesno ozdravljenje? BS na razini Shen Chi bolji srce bolji dusha.

KA
Karla
21:55 01.05.2011.

Molitva je čudesna ako se moli s vjerom. Neka ti bude po tvojoj vjeri - rekao je Isus u Evanđelju. Ivan Pavao II pomagao je ljudima za života a to nastavlja i sada nakon tjelesne smrti. Imamo stalnog zagovornika kod Boga i iskoristimo to! U svojim potrebama zamolimo ga da se za nas moli pred prijestoljem Svemogućega!

OB
-obrisani-
22:42 01.05.2011.

Neki prije dan dva su domaći liječnici digli momka iz vegetativnog stanja ! Sumnjam da će ih itko zagovarati da su sveci! Poštujem Wojtily ali ovo ima više s vjernicima nego s njim!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije