REZULTATI NATJEČAJA

Trećenagrađeni esej - od kobasica do mogućnosti studiranja i rada

spek
pixsell
04.07.2013.
u 10:52

Evaluacijski je odbor odabrao 10 najboljih eseja, a ovdje možete pročitati trećenagrađeni rad - viđenje Hrvatske u EU očima studentice

Nakon pobjedničkog eseja Tomislava Sadrića i drugog nagrađenog eseja Ivone Bačelić Grgić, donosimo treći nagrađeni rad natječaja za najbolji esej Moj dom u EU, autorice Laure Medur.

Želeći obilježiti ulazak Hrvatske u Uniju, odlučili smo prvi tjedan nakon pristupanja posvetiti sudionicima natječaja projekta EUčionice 2 za najbolji esej na temu Moj dom u EU, koji su napisali svoje viđenje i osvrt na ovaj povijesni događaj i na svoje dodano novo EU državljanstvo.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije