STRAVIČAN NAPAD

Trilj u šoku nakon stravičnog napada maloljetnika na majku

Napad u Trilju
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/4
27.02.2019.
u 12:10

14-godišnji sin oštrim je predmetom napao vlastitu majku koja je trenutačno u stabilnom stanju.

U utorak u poslijepodnevnim satima u dalmatinskom Trilju maloljetnik je oštrim predmetom napao svoju majku koja je zadobila teške ozljede glave i vrata.

– Svi smo šokirani. U Trilju je nastao šok kada se pročulo što se dogodilo – rekao je gradonačelnik Trilja Ivan Šipić za Dalmatinski portal.

Majka je u teškom stanju odvezena u KBC Split, ali trenutačno je stabilno.

Zbog dobi maloljetnika, postupak se vodi po Zakonu o sudovima za mladež.

– Molimo Boga da majka bude dobro i da ne bude posljedica. Događaj je sve zgrozio. Službe su odmah reagirale, istraga će utvrditi što se točno dogodilo. Šok je veliki jer je riječ o maloljetnoj osobi i majci – rekao je gradonačelnik Trilja.

Policijski očevid kod križanja Horvaćanske i ulice Hrgovići

Ključne riječi

Komentara 5

PH
Petarstijena-HR
12:46 27.02.2019.

Danas je bolje ne imati nikakvu djecu-nikad ne znaš što će se na kraju izrodit da bude ili diler, ili ubojica ili kriminalac ili pljačkaš ili obiteljski nasilnik ili propalica....Dostupnost droga, nasilnih filmova, trula i nikakva pravna sigurnost u državi-ne daje nikakve nade za bolje sutra...

JM
ja-ma
13:08 27.02.2019.

Djeca su onakva kakvima ih odgojiš,a današnju ne odgaja nitko bližnji već jaslice,vrtići i škola.Sad će opet netko početi o tome kako žene moraju raditi bla,bla,bla...Ok.Ako ne možeš odgajati djecu-NE RAĐAJ!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije