Teže ozlijeđena

Strava u Trilju: Sin (14) na ulici ubo majku nožem

Napad u Trilju
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/4
26.02.2019.
u 19:48

Neslužbeno doznajemo kako je žena više puta porezana nožem na predjelu glave i vrata

S teškim ozljedama glave zadobivenim oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem, u splitski KBC zaprimljena je 47-godišnja žena, a njezin 14-godišnji sin koji je jedini zatečen na mjestu događaja nalazi se na ispitivanju u policijskoj postaji u Sinju.

Dojavu kako je na ulici u Trilju teško ozlijeđena žena policija je dobila u utorak u 15 sati i 30 minuta. U Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj potvrdili su nam kako su izlaskom na teren zatekli ozlijeđenu ženu i malodobnika koji je doveden u policijske prostorije.

U tijeku je očevid na mjestu događaja, a na terenu je i Županijsko državno odvjetništvo. 

Neslužbeno doznajemo kako je žena više puta porezana nožem na predjelu glave i vrata.

Ključne riječi

Komentara 62

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
19:47 26.02.2019.

Tijelo će zacijeliti, ali duša teško.

SM
san.martino
20:07 26.02.2019.

Vodi li itko racuna u drzavi o mladima!? Vara se svatko ko misli da su ovi slucajevi na rivi,na stadionima,napadi na autobuse,nasilje u skolama,izolirani slucajevi! Nasilja i droge je sve vise medju mladima,obitelj je ili nemocna ili ih nije briga. A ista je stvar sa represivnim aparatom.

Avatar TreseMiSeLada
TreseMiSeLada
01:04 27.02.2019.

Taj Split prepun drogeraša i zgubidana. Motiku u ruku i na polje. Ili kad već imaju more onda buđenje u 2 ujutro i na koču. Tko se bude bunio od starog kajišom, a od stare kuhačom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije