Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tučnjava na sjeveru hrvatske

Trojica mladića brutalno premlatila muškarca (45): Rukama i nogama udarali ga po glavi i tijelu

Šaka - ilustracija
Pixabay
07.09.2023.
u 10:09

Protiv trojice osumnjičenih mladića zbog počinjenja kaznenog djela sudjelovanja u tučnjavi podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Međimurska policija izvijestila je kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su 18-godišnjak i 21-godišnjak s područja općine Kotoriba te 19-godišnjak sa šireg područja općine Sveta Marija počinili kazneno djelo sudjelovanja u tučnjavi.

Naime, sumnja se kako su osumnjičeni u petak, 16. lipnja ove godine, u Čakovcu, nedaleko od ugostiteljskog objekta u Ulici Tome Masaryka, zbog prijašnjih nesuglasica fizički nasrnuli na 45-godišnjaka te ga pritom rukama i nogama izudarali po glavi i tijelu, a potom su se udaljili s mjesta događaja.

VEZANI ČLANCI:

Ozlijeđeni 45-godišnjak zatražio je liječničku pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec, gdje je utvrđeno da je u događaju teško ozlijeđen.

Protiv trojice osumnjičenih mladića zbog počinjenja kaznenog djela sudjelovanja u tučnjavi podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Video: Zavadlav se potukao u zatvoru? Naguravanje je krenulo ispred kantine, uskočili policajci

Komentara 2

SW
Sweet
12:24 07.09.2023.

Brazilci?

Avatar Asterix
Asterix
11:34 07.09.2023.

A sada slijedi blaga kazna kao poticaj drugima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije