veto

Turska ne želi da Ursula Plassnik bude šefica OESS-a

ursula plassnik
BORIS ŠĆITAR/PIXSELL
05.06.2011.
u 10:41

Ankara je zaustavila njenu kandidaturu jer se Ursula Plassnik kao ministrica vanjskih poslova protivila članstvu Turske u EU.

Kandidatura bivše austrijske ministarice vanjskih poslova Ursule Plassnik za šeficu Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (OESS) naišla je na prepreku, jer je Turska uložila veto, prenosi AP. 

Ankara je zaustavila njenu kandidaturu jer se Ursula Plassnik kao ministrica vanjskih poslova protivila članstvu Turske u EU.

Komentara 31

OB
-obrisani-
23:34 05.06.2011.

bravo Turci

OB
-obrisani-
11:15 05.06.2011.

Turska je clanica NATO pakta [ zar smo vec zaboravili na tu rijec \"pakt\" ] Uslijed tog clanstva ima zube i pokazuje ih. Hrvatska je isto clanica NATO pakta, isto ima zube ali ih nesmi pokazati. Kad Hrvatska udje u EU imat ce jace zube, nece nitkome prijetiti ali mora zaustaviti da je svatko nogom sutira [ pogotovo Britanci ].

SV
sven222
12:22 05.06.2011.

kud si ti otišla i drugi su ubijali Europljane........ako si u pravu onda ni Izraelu i židovima nije mjesto u Europi.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije