Nevjerojatna pogreška

Turski mediji: Novak Đoković osuđen na 25 godina zatvora zbog ratnih zločina

Novak Đoković
Foto: Reuters (Ilustracija)
27.01.2014.
u 11:06

U njihovu je tekstu ime i prezime srpskog tenisača napisano nekoliko puta, a zatim je autor teksta shvatio pogrešku pa ju je i ispravio.

Turska novinska agencija World Bulletin napravila je nevjerojatan propust. Naime, objavila je vijest da je Novak Đoković osuđen na 25 godina zatvora zbog ratnih zločina.

Naravno, ipak nije riječ o srpskom tenisaču nego je spomenuta agencija pogriješila objavljujući vijest o generalu vojske Republike Srpske Novaku Đukiću, kojeg se tereti za zločine u Tuzli.

U njihovu je tekstu ime i prezime srpskog tenisača napisano nekoliko puta, a zatim je autor teksta shvatio pogrešku pa ju je i ispravio.

Komentara 17

SC
Svitski_Covik
11:46 27.01.2014.

Turci o srbima? Tata i dedovi o sinovima i unucima

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:24 27.01.2014.

Da stvar bude gora, Novak Đukić ispao od Wawrinke u 1/4 finalu Australian Opena...

SC
Svitski_Covik
11:40 27.01.2014.

Veciti derbi bre

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije