bilo mu je dosadno

Tužio poslodavca jer je primao plaću, a na poslu nije radio ništa

sudnica čekić
Foto: Band Photo / Pixsell
07.05.2016.
u 07:00

Frederick Deznard tvrdi da zbog dosadnih rutinskih zadataka koje je dobivao od poslodavca sada ima teške zdravstvene probleme

Parižanin Frederic Deznard svoj je posao u tvornici parfema okarakterizirao dosadnim, tjeskobnim i depresivnim i zbog toga je odlučio tužiti svog bivšeg poslodavca, piše britanski Telegraph.

Ovaj 44-godišnjak traži naknadu od 360 tisuća eura tvrdeći da je ozbiljno obolio zbog dosadna i tjeskobna rada kojemu je bio izložen. “Pao sam u tešku depresiju, postao sam tjeskoban i posramljen jer sam bio plaćen, a nisam radio ništa”, rekao je Francuz.

Telegraph piše kako je Deznard radio kod prestižnog proizvođača parfema Interparfum te tvrdi da mu je uprava u četiri godine oduzela stvarnu upravljačku poziciju zbog koje ga je zaposlila te mu zadavala dosadne rutinske zadatke zbog kojih sada ima teške zdravstvene probleme. “U posljednje četiri godine moj posao bio je pravi pakao. Posljedice toga su padavica, čir, problemi sa snom i ozbiljna depresija”, izjavio je.

Od poslodavca sada traži nadoknadu štete i naknadu za izgubljenu priliku za napredak.

>>Sobarica tražila autogram Jennifer Lopez, pa zato ostala bez posla

Komentara 5

OV
Ovozemaljski
08:06 07.05.2016.

Covjece, a sta ako sada to skuze nasi u javnom sektoru i politicari i pocnu tuziti drzavu jer nista ne rade?

HY
Hygeia
08:22 07.05.2016.

To je pravo radno mjesto za 90% hrvata.

Avatar soliloquy
soliloquy
11:03 07.05.2016.

Trebaju Francuzi jos puno vjezbati da u umjetnosti parazitiranja dostignu jednog HDZ-ovca tipa Rade Buljubasic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije