Ubod nožem

Tvrdi da se sam ubo u prsa, pa mu pustili nevjenčanu suprugu

policija
Arhivska fotografija
26.03.2010.
u 09:46

U stanu je pronađen kuhinjski nož. Pedesetčetverogodišnjakinja je uhićena, a utvrđeno je da je bila pod utjecajem alkohola od 1,28 promila. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

ZADAR - Zadarska je policija noćas 45 minuta poslije ponoći zaprimila dojavu da je u Ulici Poljana Požarišće u Zadru, u blizini zgrade PU zadarske, nožem ozlijeđena jedna osoba. Policijski su službenici na adresi stana gdje se sve dogodilo zatekli 54-godišnjakinju i 37-godišnjaka koji je u predjelu prsnog koša imao vidljivu ozljedu. U Općoj bolnici Zadar utvrđeno je da je riječ o lakšim tjelesnim ozljedama.

- U stanu je pronađen kuhinjski nož. Pedesetčetverogodišnjakinja je uhićena, a utvrđeno je da je bila pod utjecajem alkohola od 1,28 promila. Kriminalističko istraživanje je u tijeku - istaknula je glasnogovornica PU zadarske Sandra Poljak Jurinčić. Iako je policija uhtila 54-godišnjakinju s pretpostavkom da je ona zadala ubodnu ranu svom nevjenčanom suprugu, oboje su, kako nam je rekla glasnogovornica PU zadarske Sandra Poljak Jurinčić, prijepodne dali izjavu da se 37-godišnjak sam ozlijedio u rastrojenom stanju i zadao si ubodnu ranu nožem u prsa.

Ključne riječi

Komentara 2

MM
Mladen Miletić
11:32 26.03.2010.

Tko se voli taj se i ubada !

RU
Rumba
12:51 26.03.2010.

Ja ne znam tko je tu više blesav ... Da čovjek sam sebe nožem ubode?! Ma dajte najte, ljudi ! Pa to su priče za dječicu u vrtiću ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije