zlouporaba EU fondova

Tvrtka iz Rijeke prijetila je da će sve prijaviti: 'Ovako je namješten natječaj za Tehnix!'

05.04.2023.
u 13:51

Poznato je da se na kraju na ovaj natječaj javio samo Tehnix zajedno s GP-om Krk, s ponudom vrijednom 26 milijuna kuna

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
14:17 05.04.2023.

To je sve umreženo članstvom u esdipiju, a oni ne kradu - majke mi... Slijedi famozno: Osuditi pojavu, sačuvati druga! Danas poslijepodne ide izjava Peđe Grbina, da nisu ovi riječko-međimurski kadrovi završili škole od Kragujevac nego ono baš "naši"...

Avatar pendreck
pendreck
15:15 05.04.2023.

Navikli su se nekaznjeno ..namjestat poslove...

DU
Deleted user
15:15 05.04.2023.

Da su privedeni članovi HDZ-a na naslovinici bi velikim slovima pisalo: "Pet HDZ-ovaca privedeno zbog ..." Međutim u ovom slučaju gdje su optuženi SDP-ovci u većini medija kao i u SDP-u piše se o nekim ljudima koji su eto radili na nekim mjestima u Rijeci i Međimurju pa neka se naprave izvidi, mi s tim nemamo ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije