zapljena

U autu i unajmljenom stanu čuvali travu švercanu iz BiH

marihuana (1)
PUZ
07.08.2011.
u 15:52

D. Š. (32) nabavljao je travu, a za prodaju po metropoli brinuo se tri godine mlađi uhićeni B. B. kod kojeg je nađen i ilegalan pištolj

Dvojica Zagrepčanina, 29-godišnji B. B. i tri godine stariji D. Š. u četvrtak uvečer završila su u pritvoru zbog sumnje u preprodaju marihuane. Ukupno u stanovima koje su koristili pronađeno je preko 14 i pol kilograma trave čija je vrijednost procijenjena na 220 tisuća kuna s time da bi na ulici dosegla i puno veći iznos.

Djelatnici krim policije, koji su imali informacije o njihovim aktivnostima, zaustavili su ih u večernjim satima u Petruševcu. Idućeg dana u pretresu obiteljske kuće 29-godišnjaka nađeno je 25 grama trave, sedam i pol tisuća kuna i revelver marke smith & wesson, koji B. B. ilegalno posjedovao. Potom su u garaži kuće pročešljali automobil njegovog kompanjona D. Š. gdje je nađeno još 14 i pol kilograma marihuane pakirane u 23 paketa.

Na Oranicama, u stanu u kojem je pak neprijavljeno boravio B. B. zapljenjeno je 123 grama trave i digitalna vaga.

Nakon krim istrage utvrđeno je da je 32-godišnjak nabavljao veće količine trave u Bosni i Hercegovini, koju je potom krijumčario u Hrvatsku, točnije Zagreb gdje bi drogu predavao tri godina mlađem partneru, koji ju je skrivao u unajmljenim stanovima po metropoli i obavljao danju preprodaju. B. B. i D. Š. čije su policijski dosjei do sada bili čisti u subotu su stali pred istražnog suca Županijskog suda. Osim zbog droge, 29-godišnjak je prijavljen i zbog posjedovanja ilegalnog oružja.

Ključne riječi

Komentara 3

CU
cunt
17:33 07.08.2011.

ludi ljudi, ne kužim zakaj držiju travu u stanu, moja familija iz jezerana (država lika) drži travu pod šajerom i ima je kolko hočeš i murja ih nikad ne zajebava, jer čuj, krave traže svoje.......

OB
-obrisani-
18:48 07.08.2011.

D. Š. (32) nabavljao je travu, a za prodaju po metropoli brinuo se tri godine mlađi uhićeni B. B. kod kojeg je nađen i ilegalan pištolj ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Ovaj \"D.S\" se inace cesto puta ovdje javlja sa svojim budalestinama eto muu sada predekana ne gine.Pljuc!

VE
velikazmija
21:17 07.08.2011.

poslije ww rata negdi do 55-60 god slobodno smo sadili i .-lan-i -konoplju -- sićam si da smo pušili trinu od diteline -- a konoplje smo pobrali - sušili i poslije -- -stupali i dobivali od toga i jana -domaćeće platno -- a danas vidi vraga to --pljugaju -- eto vidite koliko je bilo onda naprednije--

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije