Oteo ga pokret Amal

U Bejrutu otet Gaddafijev sin Hannibal

Libija
Foto: Reuters/PIXSELL
11.12.2015.
u 21:51

Gaddafija je, prema prvim informacijama, oteo libanonski pokret Amal, inače šijitska politička stranka

Sin libijskog diktatora Muammara Gaddafija, Hannibal Gaddafi otet je u Bejrutu, javlja AFP.

Gaddafija je, prema prvim informacijama, oteo libanonski pokret Amal, inače šijitska politička stranka.

Hannibal (40) je peti po redu Gaddafijev sin kojeg je diktator dobio s drugom suprugom, Safijom Farkash. 

>> Gaddafi je imao harem pun otetih djevojaka koje je silovao dan i noć

Komentara 11

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
23:42 11.12.2015.

Po čemu je Gaddafi diktator, samo zato što je to rekao CNN i BBC? On diktator kojeg su predstavili kao najgoreg kriminalca, a ubijen bez suda i bez presude, na ulici kao pas. Tko je onda tko zapravo? Assad je isto diktator prema CNN-u i BBC-u, Hussein je isto diktator bio, mislim stalno isti scenariji a mase ga svaki puta iznova puše. Znači on je diktator, pobili su mu tri sina, dvije kćeri, evo krenuli su i po ostale, jer je on diktator, tko je to dokazao? Novinarske reportaže ne mogu biti primjer ili dokaz ičega, pa prije dvije godine američki i engleski novinari su se slikali sa ISIL teroristima i govorili kako se oni bore za slobodnu siriju i svrgavanje diktatora assada. Tko zna tko je zapravo oteo ovog čovjeka, uz pomoć koje agencije, i pitanje hoćemo li ga ikad više vidjeti. Sramota je u kakvom svijetu živimo, prodaju nam iste priče svaki puta iznova

Avatar jebb
jebb
22:04 11.12.2015.

I sta sad? Da mozda nece traziti otkupninu od Muammara Gaddafija!?

MA
Maxi73
06:36 12.12.2015.

Hannibal Lector??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije