PROMO

U najvećoj pretprodaji 2024. godine, Pepe Unchained je osigurao više od 13,1 milijun dolara

Pepe Unchained
25.09.2024.
u 11:46

Pepe Unchained (PEPU) je nedavno probio prag od 13,1 milijun dolara prikupljenih sredstava, čime se pozicionirao kao jedan od vodećih meme tokena ove godine. Novi Ethereum Layer 2 sustav, koji uključuje integrirani block explorer i decentraliziranu burzu (DEX), predstavlja ključni korak prema rješenju problema skalabilnosti.

Uz podršku Vitalika Buterina najavljenu za 2025. godinu, ovo rješenje uklanja prepreke vezane uz posjedovanje Pepea i drugih meme tokena na Ethereum platformi. Zbog kontinuiranog priljeva kapitala, Pepe Unchained trenutno drži čvrsto treće mjesto među najpopularnijim meme tokenima. Predviđa se da će sljedeći tjedan prikupiti još sredstava i doseći iznos od 14 milijuna dolara.


Pepe Unchained token - Niske naknade i pravedniji pristup

Pepe Unchained unosi novu eru u svijet Pepe tokena prelaskom na vlastiti blockchain, čime donosi značajne prednosti u brzini i efikasnosti transakcija. Ova inovacija dolazi u savršenom trenutku. Iako su naknade za gas na Ethereum mreži dosegle rekordno niske razine 7. rujna, one su i dalje podložne fluktuacijama. Naime, s rastom aktivnosti na mreži, troškovi transakcija mogu naglo porasti, što posebno pogađa manje investitore.

Povećanje cijena gasa najteže pogađa male trejdere, koji su suočeni s izazovima visokih transakcijskih naknada. To im može ozbiljno otežati sudjelovanje u potencijalnim prilikama za rast. Primjer iz prošlog svibnja, kada je Pepe (PEPE) doživio ogroman interes, ilustrira ovu situaciju: cijene plina skočile su na vrtoglavih 150 Gwei, a troškovi transakcija premašili su 50 dolara.

Jedan investitor na Redditu opisao je kako je pokušaj kupnje Pepe tokena u vrijednosti od samo 15 dolara rezultirao nevjerojatnom provizijom od 50 dolara, što je dramatično smanjilo mogućnost zarade na toj investiciji.

Ovakvi troškovi često obeshrabre male investitore, sprječavajući ih da iskoriste prilike na tržištu. Zamislite situaciju u kojoj ulaganje od samo 15 dolara u travnju, prije velikog rasta Pepe tokena, potencijalno može narasti na više od 3300 dolara, samo pod uvjetom da visoke naknade nisu prepreka.

Tu dolazi Pepe Unchained kao pravi preokret u igri. Ovaj novi blockchain omogućuje istu privlačnost i potencijal za rast kao originalni Pepe, ali bez tereta visokih transakcijskih naknada. Sada su svi investitori, bez obzira na veličinu budžeta, u mogućnosti ravnopravno sudjelovati i iskoristiti potencijal za rast tokena.

Ako još niste kupili PEPU tokene, sada je možda pravi trenutak. Trenutna cijena iznosi 0,0096897 dolara. Predviđa se da će doseći 0,0097284 dolara u idućih 48 sati s početkom nove faze financiranja.

Posjetite Pepe Unchained

Pepe Unchained meme token s potencijalom za 100x rast i novom decentraliziranom razmjenom

Pepe Unchained nije atraktivan samo zbog nižih troškova transakcija u odnosu na Ethereum, već i zbog cijelog ekosustava koji pruža. Platforma za lansiranje meme tokena mogla bi postati ozbiljan konkurent Solaninoj Pump.fun i Tronovom SunPumpu. Ovaj projekt posjeduje ogroman potencijal da se pozicionira kao vodeći blockchain koji bi mogao vratiti popularnost Dogecoinu (DOGE) ili Shiba Inu (SHIB), sa specifičnom Pepe tematikom.

Uz snažnu podršku investitora, projekt ima potencijal za ogroman rast. Prikupio je značajna sredstva, a očekivanja su visoka. Predviđa se rast cijene PEPU tokena do 100 puta do kraja godine.

Popularni kriptoanalitičar ClayBro ističe da, iako su ovakvi prinosi mogući, realnija kratkoročna prognoza cilja na 0,016 dolara, što bi bilo povećanje od 66% u odnosu na trenutnu cijenu u preprodaji. Do 2025. taj bi rast mogao doseći 100%. Ipak, kripto tržište je notorno nepredvidivo, a brojni tokeni su ostvarili nevjerojatan rast od 1000% u kratkom vremenskom razdoblju.

Zahvaljujući inovacijama, manji ulagači također dobivaju priliku sudjelovati u visokoprofitabilnim investicijama bez straha od izostavljanja. Posebno važna novost je najavljeno pokretanje vlastite decentralizirane razmjene (DEX), koja će omogućiti jeftiniju trgovinu PEPU tokenima za ETH i USDT. Ubrzo nakon toga, svi novi tokeni na Pepe Unchained mreži bit će dostupni za rejting na ovoj platformi. Blockchain explorer olakšat će praćenje transakcija, što dodatno povećava transparentnost.

Pepe Unchained već generira više od milijun dolara tjedno, a lansiranje na glavnim burzama moglo bi dodatno povećati likvidnost i uspjeh projekta. Ako želite biti dio ove priče, posjetite službenu web stranicu Pepe Unchained, povežite svoj novčanik i kupite PEPU koristeći ETH, USDT, BNB ili kreditne kartice. Sigurnost je zajamčena jer su pametni ugovori revidirani od strane Coinsulta i SolidProofa, a nisu pronađeni kritični problemi.

Posjetite Pepe Unchained

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije