Mrtvo tijelo

U napuštenoj kući u središtu Varaždina pronašli leš muškarca

napuštena kuća
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/4
20.03.2014.
u 14:45

Iz policije poručuju kako tragova nasilne smrti nema, ali kako će se više znati nakon obavljenog očevida.

U staroj i napuštenoj kući u Kukuljevićevoj ulici u širem središtu Varaždina, policija je jutros oko 11 sati pronašla leš 50-godišnjeg muškarca.

Osim policije, na teren je izašla i ekipa Hitne medicinske pomoći koja je konstatirala smrt muškarca. Iz policije poručuju kako tragova nasilne smrti nema, ali kako će se više znati nakon obavljenog očevida.

Kako doznajemo, najvjerojatnije se radi o beskućniku koji je i inače obitavao u toj zgradi, koja slovi kao okupljalište beskućnika.

>>Šetao se kao i svaki dan i onda ugledao mrtvo tijelo

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije