Potraga

U proteklih tjedan dana nestalo troje ljudi. Jeste li ih vidjeli?

Elvis Skenderević
NENO
30.08.2013.
u 10:33

Od petnaest nestalih osoba čiji je nestanak prije tjedan dana objavila Nacionalna evidencija nestalih osoba (NENO), pronađeno je njih jedanaest.

Od petnaest nestalih osoba čiji je nestanak prije tjedan dana objavila Nacionalna evidencija nestalih osoba (NENO), pronađeno je njih jedanaest. Policija još uvijek traga za Davidom Farkašem, Valentinom Cristinom Horvat, Vlatkom Karlovićem i Marijom Mucak. U međuvremenu je u proteklom tjednu nestalo još troje ljudi.

Joakim Marković (16) visok je 170 centimetara, ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe. Joakim se u ponedjeljak, 26. kolovoza, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u kratke hlače i vunenu vestu.

Elvis Skenderević (28) visok je 170 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči i slabije je tjelesne građe. Elvis se u ponedjeljak, 26. kolovoza, udaljio s adrese u Klinča Selima u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Ivana Šalić (14) visoka je 150 centimetara, ima kestenjastu kosu, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Ivana se u ponedjeljak, 26. kolovoza, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

>>U proteklih tjedan dana nestalo 15 osoba. Jeste li ih vidjeli?

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije