NA ZAPADU RUSIJE

Rusi tvrde da je granata pogodila privremeni vojni logor u blizini granice s Ukrajinom, objavljena i snimka

Screenshot
29.03.2022.
u 22:56

Riječ je o gradu koji se nalazi na zapadu Rusije, oko 40 kilometara od granice s Ukrajinom

Granata je pogodila privremeni ruski vojni logor u blizini granice s Ukrajinom u utorak navečer, prenijela je agencija Tass navodeći da je prema prvim podacima vjerojatno ispaljena s ukrajinske strane.

Tass je o događaju izvijestio ubrzo nakon što je lokalni visoki dužnosnik priopćio o nizu eksplozija blizu ruskog grada Belgoroda uz granicu s Ukrajinom.

Na videosnimci koju su objavila dva belgorodska portala navodno su prikazane eksplozije u daljini, no Reuters još čeka potvrdu o istinitosti te informacije.

 

Tass kao izvor navodi hitne službe, prema kojima je četvero ljudi ozlijeđeno u eksploziji.

Guverner Belgoroda Vjačeslav Gladkov ranije je na internetu objavio da su se eksplozije dogodile blizu sela Krasnij Oktjabr, koji se nalazi 30-ak kilometara jugozapadno od Belgoroda. Uzrok eksplozijama zasad nije naveo.

Belgorod se nalazi 80 kilometara sjeverno od Harkiva, grada koji su ruske snage teško bombardirale tijekom prošlih nekoliko tjedana.

 

 

Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
22:37 29.03.2022.

Ne znas sto je gore za Rusiju kao objasnjenje. Slamperaj i nesposobnost ruske vojske koja se sama dize u zrak ili uspjesni napad ukrajinske vojske na teritoriju Rusije i unistavanje gomile oruzja i municije. Sramota kako god okrenes.

ZA
zagi101
22:49 29.03.2022.

ušli ukrajinski diverzanti na ruski teritorij, ko zna kolko je tu mrtvih, ne ide to u javnost

MV
Misl@v
23:00 29.03.2022.

Znači li to da će sada objaviti rat Ukrajini?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije