subotica

U Srbiji uhićen hrvatski državljanin: U stanu pronađene droge i falsificirana osobna iskaznica

Beograd: Policija blokirala prometnice kod škole gdje je dječak ubio učenike i profesoricu
Foto: A.M./ATA Imagesj/PIXSELL, ilustracija
05.10.2023.
u 18:22

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz kaznenu prijavu, biti priveden Višem javnom tužiteljstvu u Subotici

Subotička policija uhitila je hrvatskog državljanina M. K. (1986) zbog sumnje da je posjedovao, proizvodio i stavljao u promet opojne droge, ugrožavao sigurnost i falsificirao isprave, priopćio je u četvrtak MUP Srbije.

Zajedno s pripadnicima Žandarmerije, policija je prigodom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, pronašla oko 340 grama kokaina, manju količinu marihuane, nekoliko tableta s liste psihoaktivnih supstanci, kao i falsificiranu osobnu iskaznicu.

Također, navodi se u priopćenju MUP-a, sumnja se da je M. K. prije mjesec dana u jednom ugostiteljskom objektu u centru Subotice, razbijao inventar i maltretirao osoblje, tražeći menadžera objekta s namjerom da ga fizički napadne.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz kaznenu prijavu, biti priveden Višem javnom tužiteljstvu u Subotici.

VIDEO Vlasnici kluba Boogaloo, Anđelko Šipuš i Marijan Kiš

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije