U subotnjem Večernjem listu sve o upisima u srednje škole

upisi-txt.jpg
import
25.05.2007.
u 19:38

U subotnjem izdanju Večernjeg lista donosimo vam prilog koji će biti od velike pomoći svakom budućem srednjoškolcu. Na ukupno 12 stranica možete saznati sve o upisima u srednje škole diljem Hrvatske i dobiti detaljne informacije o prvom upisnom krugu koji se održava od 2. do 5. srpnja.

Osim toga, u "Vodiču za srednje škole" objavljujemo i cjelovit popis svih razrednih odjeljenja u Hrvatskoj što je dodatan razlog za nabavku ovog korisnog priloga.

U sljedećoj školskoj 2007./08. godini u svim srednjim školama u Hrvatskoj ima mjesta za više od 59.000 učenika. Najviše učenika moći će se upisati u četverogodišnje strukovne programe gdje ima 23.994 mjesta, kapaciteti gimnazija upola su manji dok će se najmanji broj učenika imati priliku upisati u trogodišnje strukovne programe za zanimanja u obrtništvu-klasični oblik obrazovanja, njih 367.

Prvi upisni krug traje od 2. do 5. srpnja, drugi od 6. do 11. srpnja dok jesenski upisni rok počinje najkasnije 24. kolovoza. S koliko upisnih mjesta raspolaže svaka škola pojedinačno, saznajte u “Vodiču za srednje škole”.

Gdje i kako se upisati, jesu li vaš izbor javne, privatne ili pak škole vjerskih zajednica? Želite li ići u gimnazije, strukovne ili dvojezične škole? U toj važnoj životnoj odluci pomoć će vam pružiti prilog "Vodič za srednje škole" kojeg svakako potražite u Večernjaku od subote, 26. svibnja.

(A.Be.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije