OBILJEŽAVANJE OLUJE

U Trogiru podjela hrvatskih zastava i uplovljavanje broda Omiš HRM-a

Brodovi HRM-a u luci Gruž otvoreni za posjet građana
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/2
03.08.2024.
u 09:50

Na samom brodu u 21 sat započinje svečani koncert na kojem nastupaju Orkestar HRM-a, klapa Sv. Juraj, Tommi Miše, Luce, Rovinježovi, Neno Kovačev, Petar Dragojević i gost iznenađenja.

"Na hrvatskoj ponistri hrvatski barjak" manifestacija je koju povodom Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja organiziraju Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, Udruga veterana Domovinskog rata Brodotrogir, Udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata, Udruga kameni cvit Trogir, Udruga Gospe od Karmela te Općine Seget i Okruga.

Program započinje u nedjelju, 4. kolovoza podjelom hrvatskih zastava i prigodnih majica "Oluja"u Sdegetu i Okrugu. Najveća atrakcija uslijedit će u poslijepodnevnim satima kada u gradsku luku Trogir uplovljava brod HRM-a "Omiš". Građani i posjetitelji mogu ga razgledati od 17 do 20 sati kada će se održati Dan otvorenih vrata. Planirane su i sveta misa za domovinu i branitelje, a u 20 sati na trogirskoj će se rivi dijeliti prigodne majice i hrvatske zastave.

Na samom brodu u 21 sat započinje svečani koncert na kojem nastupaju Orkestar HRM-a, klapa Sv. Juraj, Tommi Miše, Luce, Rovinježovi, Neno Kovačev, Petar Dragojević i gost iznenađenja.

Na sam praznik, 5. kolovoza od 8 do 11 sati bit će moguće razgledavanje tehnike na brodu HRM-a Omiš, Pokrovitelji su MORH, Ministardstvo hrvatskih branitelja i Ministarstvo turizma i sporta.

Foto: Slavica Vuković

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:55 03.08.2024.

Bravo ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije