ŠTO JE HIMARS?

Najmoćnije rakete konačno stižu u Ukrajinu, ovo oružje može prelomiti rat! Amerikanci strahovali od napada na Rusiju

M777
Reuters/Pixsell
01.06.2022.
u 23:52

Rusija je objavila i da je dovršila testiranje hipersonične krstareće rakete Cirkon te će je do kraja godine rasporediti na novu fregatu svoje sjeverne flote, "Admiral Golovko". Posljednji test bilo je ispaljivanje Cirkona iz Barentsova u Bijelo more na udaljenosti od 1000 km. I dok Rusija testira svoja najubojitija oružja, Njemačka je objavila da će Ukrajini dostaviti protuzračni sustav IRIS-T SLM što je konačno uslišavanje ukrajinskih želja za isporukom modernijeg naoružanja...

Ključne riječi

Komentara 17

JO
jovicamod
00:39 02.06.2022.

Neće ništa prelomiti ovaj rat. Rusi su tamo zaglibili, Ukrajina ne može sama puno, a Ameri im s drugog kontinenta "uništavaju" vojsku i ekonomiju. To se zove kuhanje žabe. Kada Rusi dođu do "pobjede" shvatiti će da su zapravo velikii gubitnici. No cijenu svega ovoga plaća i Europa.

Avatar Cantor
Cantor
00:14 02.06.2022.

Nama kao članici NATO-a nisu htjeli prodati te raketne sustave zato da ne ugrožavamo Srbiju....

Avatar Cadafel
Cadafel
05:50 02.06.2022.

Po vama novinarima rat je već trebao prestati prije 2 mjeseca, stalno nešto najavljujete, izbacujete senzacionalističke vijesti i naslove a ekipa puši

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?