PAO MUŠKARAC

U vrtu među rajčicama zasadio indijsku konoplju

konoplja
Foto: ilustracija
17.07.2015.
u 10:43

Procjena policije je da bi se nakon berbe od zasađene konoplje dobilo 10 kilograma marihuane vrijedne 200.000 kuna

Policija je uhitila muškarca (45) koji se u svibnju počeo baviti ilegalnim biznisom - u vrtu među rajčicama zasadio je indijsku konoplju.

Otkriven je u četvrtak kada mu je policija krenula u pretragu kuće u zagrebačkim Sesvetama te vrta u kojem su pronašli 212 stabljika konoplje visine do 230 centimetara. Također, u kući su mu pronašli 100 grama marihuane.

Procjena policije je da bi se nakon berbe od zasađene konoplje dobilo 10 kilograma marihuane vrijedne 200.000 kuna. Marihuanu je osumnjičeni namjeravao plasirati na zagrebačko narkotržište.

>> U obiteljskom stanu u Korčuli pronašli dva laboratorija za uzgoj marihuane

>> 'Konoplja je izuzetno korisna. Nadam se da će Vlada pokrenuti legalizaciju'

Komentara 6

CE
centirion
12:14 17.07.2015.

Razmislite malo! Farmaceutska industrija je moćnija od vojne! Legalizacijom kanabisa-(marihuane) bi izgubili milijarde! Ulje Kanabisa liječi Rak! Osim toga jos nikada nisam čuo da je neko umro pušači Marihuanu ili postao ovisnik, osim sto je bio pijan!

SE
Secli
12:41 17.07.2015.

Ja sadim i pušim za vlastite potrebe,ali ne u vrtu iza kuce.To se zasadi u šumi onda velim idem na vrganje i nikom niš.Pa nek oni traže gdje god hoče.

FI
Fisherman
11:58 17.07.2015.

I taj je pametniji....u vlastitom vrtu sadi konoplju.Taj jadan treba psihijatarsko vjestacenje a ne policiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije