Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Josić:

'U Vukovaru će biti jedna kolona i nikoga nećemo tući'

Tomislav Josić
Foto: Screenshot/HRT
01.11.2013.
u 00:00

- Bit će jedna kolona. Ali će se i pokazati jasna razlika između vukovarske i nevukovarske Hrvatske - kazao je Josić te je dodao kako će biti negostoljubivi prema članovima Vlade u Vukovaru.

Tomislav Josić, predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara kazao je u Dnevniku 3 HTV-a da će na dan sjećanja na vukovarske žrtve 18. studenog ipak biti jedna kolona u Vukovaru. 

- Bit će jedna kolona. Ali će se i pokazati jasna razlika između vukovarske i nevukovarske Hrvatske - kazao je Josić te je dodao kako će biti negostoljubivi prema članovima Vlade u Vukovaru. 

- Mi ćemo biti negostoljubivi, ali to ne znači da ćemo doći sa motikama i letvama i da ćemo nekoga tući - kazao je Josić te je dodao kako Vlada nema političke volje za rješavanje problema u Vukovaru. 

- Vlada i dalje krši i Ustav i zakon pa smo prinuđeni da počnemo prikupljati potpise za referendum. To nam je jedino ostalo - kazao je Josić i dodao kako će ubrzo početi prikupljati potpise za referendum na kojem bi se glasalo da se Vukovar proglasi gradom od posebnog pijeteta. 

Komentara 55

Avatar ambasadoor
ambasadoor
09:14 01.11.2013.

Prosvjedovati se moze svaki dan samo ne na 18.11.Taj dan je sjecanje na zrtvu Vukovara i nista ,bas nista,ne smije zasjeniti sjecanje na svu muku i kalvariju Vukovara i vukovaraca 1991.

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
10:36 01.11.2013.

Na današnji dan sjetimo se svih onih koji su svoju ljubav i žrtvu ugradili u ovu našu lijepu zemlju Hrvatsku,a posebno se sjetimo svih onih poginulih branitelja koji su branili ovaj sveti grad Vukovar i koji su za slobodu našuu i slobodu naše djece dali svoje živote.

Avatar tkoznahdz
tkoznahdz
12:14 01.11.2013.

Kako nas dijele na naše i vaše, koja sramota da dijele branitelje na "naši branitelji" samo zato jer imaju "jedinstveno mišljenje" i podupiru svu ovu organiziranu neizvjesnost protiv vlasti i svih koji ne misle "jednoumno" kao oni. Sada hadeze javno ne podupire sve ovo šta su oni sami izglasali i ozakonili i nakon provođenja sada su oni najglasniji organizatori i podupiru nerede sa organiziranim "stožerom". Najbolji je primjer kako su uvidjeli da nitko ali baš nitko ne podržava ove nerede radno sposobnih umirovljenika sa odreda dvojnim državljanstvom iz njima znanih potreba i razloga te sada zamisli u današnje demokratsko vrijeme oni najavljuju da "nece nikoga napadati" ali ce na svoj nacin izraziti nezadovoljstvo, a to im predlaže i podržava i hadeze kako kaže dilber i prenosi i kara.markov stav hadezea i "njihovih branitelja". Oni su znaci stvarali uređenje kako njima odgovara a svi ostali se moraju sa njima složiti i financirati njihov nerad i doživotno ih uzdržavati jer ne žele raditi, ali žele narodu uvjetovati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije