PODLEGLA OZLJEDAMA

U zadarskoj bolnici umrla liječnica iz Splita, preminula četiri dana nakon teške prometne nesreće

Zadar: Ministrica Murganic obišla djecu u Općoj bolnici koju je otac bacio s balkona kuće na Pagu
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/2
13.05.2024.
u 12:52

Prometna nesreća s dva vozila dogodila se u srijedu, 8. svibnja, oko 16:45 na dionici državne ceste Babindub – Zemunik. Vozač kamiona iz Splita odgovarat će kazneno za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Od posljedica teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći prošlog tjedna u nedjelju je u zadarskoj bolnici preminula 51-godišnja liječnica iz Splita, javlja Zadarski.hr. Prometna nesreća s dva vozila dogodila se u srijedu, 8. svibnja, oko 16:45 na dionici državne ceste Babindub – Zemunik.

Prema rezultatima očevida, do prometne nesreće došlo je kada je 55-godišnji vozač upravljajući teretnim vozilom s prikolicom splitskih registracijskih oznaka, krećući se u smjeru Zemunika, naletio na osobno vozilo splitskih registarskih oznaka koje se kretalo ispred njega u istom prometnom traku. Od siline udara osobno vozilo se odbilo, nakon čega se zarotiralo i potom udarilo u zaštitnu ogradu, dok se teretno vozilo nastavilo kretati do udara u zaštitnu ogradu na lijevom prometnom traku.

Nesretnoj vozačici osobnog automobila liječnička pomoć pružena je u Općoj bolnici Zadar, gdje su joj konstatirane teške ozljede opasne po život. Nažalost, četiri dana kasnije, 51-godišnjakinja je podlegla ozljedama. Vozač kamiona iz Splita odgovarat će kazneno za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Skrivio jednu od najgorih željezničkih nesreća u povijesti Hrvatske, nakon tri godine podignuta optužnica

Zadar: Ministrica Murganic obišla djecu u Općoj bolnici koju je otac bacio s balkona kuće na Pagu
1/10

 

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
14:11 13.05.2024.

"...odgovarat će kazneno za izazivanje prometne nesreće sa samrtnom posljedicom." Samrtna je postelja. A posljedica je smrtna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije