NAJAVILI PROSVJED

Učenik zbog kojeg se ispisao cijeli razred došao u novu školu; Roditelji: Incidenti su već počeli

Prazna učionica
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
04.10.2024.
u 08:18

Na žalost, incidenti su već krenuli, kada je dotični učenik počeo verbalno vrijeđati i vikati proste riječi. Napominjemo, učenik je jučer stigao u našu školu i to se već dogodilo, navode

Dječak zbog kojeg se početkom ove školske godine jedan cijeli razred ispisao iz škole izaziva opet probleme, barem tako tvrde roditelji djece u čiju školu je došao prije samo tri dana. Roditelji su zabrinuti zbog situacije te su najavili: da neće slati svoju djecu u školu danas već će se okupiti u mirnom prosvjedu oko 8:30.

O svemu su se oglasili i pismom koje prenosimo u nastavku. "Želimo vas obavijestiti kako je od jučer u našu školu stigao novi učenik, koji zbog svog ponašanja, na žalost, mjesecima puni novinske stupce. Naime, riječ je o dječaku zbog kojeg se ove školske godine ispisao jedan cijeli razred. Sustav koji je u potpunosti zakazao i uopće nije reagirao, sada je odlučio da taj učenik bude u novoj školi.

Na žalost, incidenti su već krenuli, kada je dotični učenik počeo verbalno vrijeđati i vikati proste riječi. Napominjemo, učenik je jučer stigao u našu školu i to se već dogodilo!  S obzirom na to da nas sustav ne čuje niti štiti, mi, roditelji djece koja pohađaju taj razred, prosvjedujemo ispred škole od 8:30. Također, dok god se situacija ne riješi kako bi svi bili zadovoljni, odlučili smo da do daljnjega nećemo pustiti djecu u školu. Ovom prilikom molimo roditelje djece i drugih razreda da nam se pridruže i pruže podršku. Ovo nije prosvjed protiv djeteta, dotičnog učenika, već sustava koji ne reagira i nikome ne pomaže", poručili su roditelji djece, pišu 24sata.

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar Castro
Castro
08:24 04.10.2024.

Ovo mi je zaista smiješno. Dijete od 10 godina igra se sa školama i ministarstvima i roditeljima i sve ih redom maltretira … I ne mogu mu ništa? Ne želim javno zazivati da se ponekad moraju i mišići pokazati ali ovdje je to očito pod hitno potrebno… na bilo koji način… ne fizički.. ili da

Avatar anlaser
anlaser
08:30 04.10.2024.

Roditelje i njega hitno na psihijatriju jer ovo što izvode nije normalno .

Avatar VargaiBoric
VargaiBoric
08:25 04.10.2024.

Meni nije jasno kako jedan krele maltretira cijeli školski sustav. Jej on je jedan, a koliko je vas u razredu, u školi? Što je on Terminator, Robocap?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije