Radionica

Učili o upravljanju turističkom destinacijom i kako biti isplativ

'27.02.2012., Bjelovar, HGK - U organizaciji Turisticko razvojno investicijskog centra Bjelovarsko-bilogorske zupanije u prostorijama HGK - zupanijske komore Bjelovar odrzana edukacija za djelatnike u
'Damir Spehar/PIXSELL'
29.02.2012.
u 07:10

Turističkim djelatnicima predavanje je održao dr. Ivo Kunst sa zagrebačkog Instituta za turizam

– Ako bismo gledali samo brojke, onda još i možemo biti zadovoljni jer smo lani ostvarili oko 32 posto više noćenja nego u 2010. godini, no ako gledamo ukupan odnos prema turizmu, onda nikako ne možemo biti zadovoljni jer je i planiranje, a onda i upravljanje turizmom, na marginama – kazao je Antun Turčić, direktor Turističke zajednice bjelovarsko-bilogorske na jučerašnjoj radionici za djelatnike u turizmu na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Radionicu je organizirao nedavno osnovani Turistički razvojno-investicijski centar Bjelovarsko-bilogorske županije, a tema koju je u ulozi predavača predstavio dr. Ivo Kunst iz Instituta za turizam bila je "Upravljanje turističkom destinacijom, planiranje turističkog razvoja i isplativost investicijskog projekta".

– Kod nas je sve to još u začetku, no ipak postoje neke destinacije gdje se bolje radi nego drugdje – kazao je Kunst navodeći kao pozitivne primjere dobrog planiranja i upravljanja destinacijama područja Podunavlja te u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji područje Daruvara.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije