FILMSKA AKCIJA

Uhićen bjegunac s Interpolove tjeralice: Srbin skrivao identitet u Puli

uhićenje ilustracija
Foto: pixabay
1/3
30.09.2024.
u 15:52

Za osumnjičenim je raspisan europski uhidbeni nalog zbog prijevara na području Češke te je bio pod međunarodnom potragom Interpola zbog sumnje u pranje novca i povezivanje u zločinačko udruženje na području Srbije.

Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta PU istarske uhitili su 27. rujna oko 10:45 sati u Carrarnoj ulici u Puli 43-godišnjeg državljanina Srbije. Muškarac je prilikom provjere identiteta predočio španjolsku osobnu iskaznicu i vozačku dozvolu, no provjerom je utvrđeno da se radi o lažnim dokumentima izdanima na ime druge osobe.

Za osumnjičenim je raspisan europski uhidbeni nalog zbog prijevara na području Češke te je bio pod međunarodnom potragom Interpola zbog sumnje u pranje novca i povezivanje u zločinačko udruženje na području Srbije. Muškarac je po dovršetku kriminalističkog istraživanja priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske te je protiv njega podnesena kaznena prijava zbog zlouporabe osobne isprave.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Stravični prizori iz Nepala: Bujice nosile cijele kuće, poginulo 200 ljudi, deseci zarobljeni u vozilima

uhićenje ilustracija
1/20
Ključne riječi

Komentara 1

ST
strahimir
15:58 30.09.2024.

U Puli se srbi osećaju kao kod kuće u pašaluku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije