najopasniji ove godine

FOTO Požar kod Trogira je bio podmetnut? Policija uhitila muškarca

U blizini Trogira izbio požar, u gašenju pomažu i tri protupožarna aviona
Foto: Josko Herceg/PIXSELL
1/11
20.07.2024.
u 12:05

Policijskim očevidom utvrđeni su elementi kaznenog djela

Dovršen je očevid policije i protupožarnog inspektora na požarištu koje je iza sebe ostavila buktinja na području Segeta Donjeg u blizini Splita. Podsjetimo, požar je zaprijetio i gostima apartmanskog naselja Medena, zbog čega je provedena evakuacija.

U događaju su utvrđeni elementi kaznenog djela. Policijski službenici su uhitili i u službene prostorije doveli muškarca koji se dovodi u vezu s požarom i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Požar je buknuo u blizini hotela Medena u četvrtak predvečer, a vatrogasne aktivnosti nastavile su se u petak jer usprkos trudu 125 vatrogasaca koji su na teren stigli s 37 vozila i tri kanadera, vatru su uspjeli staviti pod kontrolu, ali ne i ugasiti. Glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković kazao je kako se radilo o najopasnijem požaru ovogodišnje sezone.

VIDEO Požar u Segetu Donjem


 
Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
12:09 20.07.2024.

Divezant iz susjedne zemlje

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
12:33 20.07.2024.

U KZ uvesti podmetanje požara pod definiciju terorizma s minimalno 5 godina zatvora bez mogućnosti pomilovanja.

Avatar Castro
Castro
13:52 20.07.2024.

Ime i prezime uz sliku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije