prevarant u plavom

Uhićeni pravosudni policajac osumnjičen za još četiri prijevare

novac
Davor Puklavec/PIXSELL
12.09.2012.
u 14:21

M. P. (41) uhvaćen je u prijevari 22-godišnje Slovenke, nakon čega su na vidjelo izašla još četiri slična slučaja

Pravosudni policajac 41-godišnji M. P. iz Pule, koji je radio na osiguranju u Županijskom sudu u Puli, osim za prijevaru 22-godišnje Slovenke, supruge Adnena Budimovića, osumnjičenog za ubojstvo Porečanina Aleksandra Vidnjevića, osumnjičen je za još četiri slične prijevare. Puljanin je potkraj prošloga tjedna završio u istražnom zatvoru nakon što je od Slovenke, lažno joj prikazavši činjenice i dovodeći je u zabludu da za određeni iznos može ishodovati povoljniji status za svojeg muža u zatvoru, obranu sa slobode pa čak i nižu zatvorsku kaznu, primio nekoliko tisuća kuna.

Nakon što je razotkrivena ova prijevara, sumnjajući da ima još žrtava oštećenih na isti način, policija je pozvala građane da ih prijave pa su se policiji javile još četiri oštećene osobe iz Pule. S ciljem da sebi pribavi protupravnu imovinsku korist lažnim prikazivanjem činjenica, Puljanin ih je također doveo u zabludu da za određeni novčani iznos može utjecati na tijek pravosudnih postupaka.

Kako policija sumnja da ima još osoba od kojih je pravosudni policajac lažnim obećanjima “izmuzao” novac, PU istarska ponovno je danas pozvala građane da im se jave.

Komentara 5

Avatar pupoljak
pupoljak
14:57 12.09.2012.

To je samo prvi među jednakima. Idemo dalje!!

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
15:25 12.09.2012.

Za vrijeme Bivše vlade : To je bilo sasvim Normalno

TA
tatamlata
07:59 13.09.2012.

Zasto u najavnom linku piše "prevarant u plavom" ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije