Serge Zevlever

Ukrajinac koji je tisućama siročadi pronašao dom poginuo u borbi za Ukrajinu

Foto: Twitter / @SaderCharlie
1/7
02.03.2022.
u 11:20

Sinoć smo saznali da je ubijen u sukobu i srca su nam slomljena, rekla je Reynolds kojoj je Zevlecer pomogao da posvoji četvero djece

Serge Zevlever, dobri duh Kijeva koji je pomogao tisućama siročadi da pronađu dom, pogunuo je u borbi za obranu Ukrajine od ruske invazije, prenose svjetski mediji.

Vijest o Zevleverovoj smrti proširila se po društvenim mrežama, a javili su se mnogi čije je živote promijenio na bolje.

- Upravo sam primila vijest da je preminuo naš prijatelj iz Ukrajine, Serge Zevlever, koji nam je olakšao posvajanje Lucy. Neumorno se borio za djecu siročad i pomogao tisućama da pronađu domove. Sinoć je umro na ulicama Kijeva, boreći se za svoju voljenu Ukrajinu. Počivao u miru, Serge - napisala je na Twitteru @SaderCharlie na čiju je objavu reagiralo više od 24.000 ljudi.

Serge Zevlever bio je direktor inozemnih poslova u međunarodnoj agenciji za posvajanje Grace. Kako piše News Channel 9, Zevlever je svojim radom pomogao, među ostalima, Kelly Reynolds, iz američke savezne države Tennessee, da posvoji četvero djece iz Ukrajine.

- Sinoć smo saznali da je ubijen u sukobu i srca su nam slomljena, rekla je Reynolds koja traži sirotišta i udruženja za podršku siročadi u Ukrajini kojima bi htjela donirati pelene i umjetno mlijeko za djecu da bi im pomogla, piše deathobits.

VIDEO Ukrajinac (19) ozlijeđen u pokušaju da obrani svoj grad: "Čim se oporavim vraćam se na prvu crtu"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije