za samo 3100 kuna

Ukrali transformator pa ga izrezali i prodali kao sekundarnu sirovinu

'za crnu....17. 02. 2004.  lisice ilustracija za oslobadjanje od lisica i pokusaj samoubojstva vjesanjem  lisice uhicenje snimio: zeljko hladika'
Željko Hladika/Pixsell
30.12.2012.
u 14:18

Krađu su uz pomoć treće, državnim organima zasad nedostupne osobe, počinili 19-godišnjak i 22-godišnjak koji su uhićeni 28. prosinca

Splitska policija javlja da je osumnjičila dvojac koji je prije dvadeset dana iz trafostanice na području Dugobaba ukrao transformator. Krađu su uz pomoć treće, državnim organima zasad nedostupne osobe, počinili 19-godišnjak i 22-godišnjak koji su uhićeni 28. prosinca.

Oni su u krađi počinjenoj 11. prosinca, korištenjem krana i sajli, utovarili transformator na teretno vozilo te se potom odvezli na odlagalište ispred obiteljske kuće u Solinu gdje su transformator izrezali u više dijelova koje su zatim prodali kao sekundarne sirovine za iznos od 3100 kuna. Novac su međusobno podijelili, a to ih je koštalo kaznene prijave za tešku krađu koje je jučer nadležnom Državnom odvjetništvu. Mladići su predani pritvorskom nadzorniku.

>>U tri dana s privatnog posjeda ukrao desetak božićnih drvaca

Komentara 2

VO
vordag
14:45 30.12.2012.

To je i meni odmah zapelo za oči ... "DRŽAVNI ORGANI" ??!!! ....

Avatar Naravno
Naravno
14:47 30.12.2012.

zar neko veruje u ovu verziju priče???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije