Dirljivo

Umirući otac kćeri (3) ostavio video sa savjetima za život - evo što joj je rekao

Foto: Thinkstock
1/2
27.06.2014.
u 09:00

Osim oko ljubavi, otac je za svoju kćerkicu snimio i savjete vezane uz novac te brojne druge životne situacije

Ian Pratt (44) je razgovor o dečkima kojeg se mnogi očevi užasavaju već obavio sa svojom kćeri, iako joj još nije ni 4 godine. Ovaj posvećeni otac naime boluje od teške bolesti neurona, a liječnici mu prognoziraju još godinu dana života, javlja Daily Mail. Iz toga je razloga ovaj Britanac odlučio snimiti video u kojem je svojoj kćeri odlučio dati sve savjete koji bi joj mogli zatrebati kroz život.

 - Poručio sam joj da se ne zadovolji s prvim muškarcem koji naiđe jer iako će možda biti šarmer, vjerojatno neće biti onaj za kojeg će se udati, kaže 44-godišnji računovođa.

Brižni je otac svoju kćer upozorio i kako će vjerojatno nekoliko puta imati slomljeno srce, no zato će zasigurno prepoznati pravu osobu.

Osim oko ljubavi, otac je za svoju kćerkicu snimio i savjete vezane uz novac te brojne druge životne situacije.

 - Samo želim da me se sjeća. Da zna tko sam bio i da je voljena, kaže Pratt.

>> Roditelji preminule djevojčice pronašli skrivenu poruku na stražnjoj strani ogledala

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije