JAO!

Unuk previše posjećivao baku u staračkom domu, sad mu prijeti policija

Karlovac: Umirovljenici u šetnji
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/2
07.08.2024.
u 18:38

Unuk je svaki dan dolazio kako bio s bakom, ali nije svratio samo na trenutak, nego se i raskomotio

Može se s punim pravom reći kako je lijepo posjećivati starije članove obitelji koji se nalaze u Domu za starije i nemoćne, te kako bi mnogi to češće trebali raditi. No, jedan 25-godišnjak je toliko pretjerao u posjećivanju svoje bake da se morala uključiti i policija, a neki bi rekli i s punim pravom.

Unuk je svaki dan dolazio kako bio s bakom, ali nije svratio samo na trenutak, nego se i raskomotio, prenosi Fenix-magazin. On je iskorištavao priliku što mu je baka u domu te je, među ostalim koristio mobitel starice i Wifi ustanove u kojoj ona živi. Glasnogovornik policija kazao je kako je, osim toga, stalno donosio i jeo svoju hranu.

No, kap koja je prelila čašu je bila prijetnja koju je uputio zaposlenici Doma koja ga je zamolila da ode kući. Policija trenutno istražuje 25-godišnjeg unuka zbog ometanja posjeda i prijetnji.

FOTO Ovako danas izgleda more u Puli: Riječ je o fenomenu koji može trajati tjednima

Karlovac: Umirovljenici u šetnji
1/30

Komentara 13

NK
Najam krova
20:13 07.08.2024.

Niti gdje, niti kada, niti tko!

Avatar Seurat
Seurat
22:57 07.08.2024.

Gdje? U Vrnjačkoj Banji? Obzirom tamo sve pratite...

PO
poluprovokator
21:30 07.08.2024.

Znači lik se uselio baki. Baci. Usput- članak vrvi informacijama bitnim da bi nešto bilo vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije