RAT U EUROPI

Urušava se svjetski sustav kakav smo poznavali. 'Europi se može dogoditi brutalna inflacija, to ne želim ni zamišljati'

04.03.2022.
u 10:34

U ovom ratu Ukrajinci gube najviše, Rusija jako mnogo, ali gubi i EU koji nastavlja silazni put zaostajanja za Amerikom i Azijom. SAD pak mnogo zarađuje na energentima

Komentara 69

Avatar @promatrač
@promatrač
11:47 04.03.2022.

Napokon će se malo prodrmati zapadni "pussi-države" kako ih je prije nekoliko nazvao komentator njemačkih novina "Die Welt". Kad pogledam i čujem samo retoriku neuke i nesposobne njemačke ministrice vanjskih poslova, muka mi je, a mogu zamisliti kako je tek onda Nijemcima. Ministrica obrane im je također osoba koja nikad nikakve veze nije imala s vojskom. Njima je izgleda važnije probiti gender-ideologiju, graditi neutralne javne wc-ove, sve učiniti da se i u muškim toaletima nalaze tampon automati nego opremati i vježbati vojsku za potencijalne ozbiljne situacije. Odvratno!

KO
Kološanin
10:53 04.03.2022.

Bolje da nam se dogodi brutalna inflacija, nego brutalno oslobađanje bombama i granatama od strane "bratskog" Putinovog režima.

Avatar BitceSveOK
BitceSveOK
13:09 04.03.2022.

Schwab čeka produžetke ove utakmice na život ili smrt. Uletit će sa spasonosnim rješenjem: Jedna svjetska vlada i jedna valuta. Nadajmo se samo da nije u planu i nuklerna bomba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?