Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo na području Sesveta

Usmrtio 67-godišnjakinju tupim predmetom pa pokušao pobjeći, policija ga morala vezati

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/5
04.09.2021.
u 11:48

Očevidom je rukovodilo Državno odvjetništvo uz stručnu pomoć ekipe za očevide Policijske uprave zagrebačke

U obiteljskoj kući na području Sesveta, u Kraljevečkim Novacima, 43-godišnjak je jučer, 3. rujna, usmrtio 67-godišnjakinju s kojom je obiteljski povezan najvjerojatnije tupim predmetom.

Odmah po saznanju o mogućem počinjenom kaznenom djelu, na adresu obiteljske kuće, gdje je u dvorištu bilo vidljivo beživotno tijelo ženske osobe, pristigli su policijski službenici iz obližnjih policijskih postaja kao i pripadnici Interventne jedinice policije koji su posumnjali da se u kući nalazi muška osoba.

Nakon izdanih naredbi tada nepoznatom muškarcu da izađe iz kuće te prilikom izlaska i uočavanja policijskih službenika, krenuo je u suprotnom smjeru od njih te su policijski službenici, s ciljem sprječavanja bijega, nad njim uporabili tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje i priveli ga u službene prostorije na kriminalističko istraživanje koje je u tijeku, navodi Policijska uprava zagrebačka. 

Očevidom je rukovodilo Državno odvjetništvo uz stručnu pomoć ekipe za očevide Policijske uprave zagrebačke.

VIDEO Pronađeno tijelo žene u Sesvetama, sumnja se na ubojstvo

Ključne riječi

Komentara 3

ZB
Zoki-Bijela
13:41 04.09.2021.

Prvi zid

FA
fajlpz
15:15 04.09.2021.

Nije moguće da su ga morali vezati.

LI
liliZG
11:17 06.09.2021.

loše bijelo, sve više mladih vidim po osmrtnicama.... izgleda ta neka nova ekipa ne zna kako se to mixa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije