U Teksasu

Užas u Americi: Trogodišnji dječak slučajno ubio bebu iz pištolja

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/2
23.10.2024.
u 10:47

Bebu je ustrijelio i ubio mališan koji je uzeo napunjeni pištolj dok su bili u parkiranom automobilu i povukao okidač

Velika tragedija dogodila se u ponedjeljak u SAD-u, gdje je trogodišnje dijete slučajno ubilo desetomjesečnu bebu. Naime, 
dijete je ispalilo hitac iz napunjenog pištolja na parkiralištu u blizini medicinskog centra u San Antoniju u Teksasu.

- Bebu je ustrijelio i ubio mališan koji je uzeo napunjeni pištolj dok su bili u parkiranom automobilu i povukao okidač - rekla je policija, piše ABC.

William McManus, šef policije San Antonija, rekao je da su u vozilu bili žena i troje djece. Djeca u dobi od 3 i 2 godine te beba od 10 mjeseci bili su u stražnjem dijelu vozila.

- Jedno od starije djece dočepalo se napunjenog pištolja koji se nalazio u stražnjem dijelu vozila te slučajno povuklo obarač. Najmlađe dijete je upucano. Ovo je užasna tragedija - rekao je McManus.

U tijeku je policijsko istraživanje.

>>GALERIJA Uskoro bivšu pjevačicu Magazina otac je napustio, borila se s opakom bolesti, a 7 godina čekala je ovaj poziv>>

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
1/35
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije