GORJELA JE KUĆA

VIDEO Užas u Sydneyu: U požaru poginulo troje djece, policija sumnja na ubojstvo

Policija u Australiji
Foto: AAP/Dan Himbrechts via REUTERS/Ilustracija
07.07.2024.
u 08:26

U bolnici je u stabilnom stanju još četvero djece u dobi od šest do 11 godina, kao i majka

Troje djece poginulo je nakon požara koji je zahvatio kuću u Sydneyu rano u nedjelju, a australska policija tretira događaj kao ubojstvo. Hitna služba pozvana je na imanje oko 35 kilometara zapadno od središta Sydneya. Dvojici dječaka, u dobi od dvije i četiri godine, pomoć je pružena na mjestu nesreće, ali su umrli ubrzo nakon što su prebačeni u bolnicu, dok je 10-mjesečna djevojčica pronađena mrtva nakon što je požar ugašen, priopćila je policija. 

Muškarac (28), koji je pokušavao spriječiti policiju da uđe na posjed, uhićen je i nalazi se na liječenju zbog ozljeda izazvanih požarom. Naime, on se nalazi u bolnici pod policijskim nadzorom, piše Reuters. "U ovoj fazi čini se da je 28-godišnji muškarac odgovoran za višestruke smrti mladih života koji su tragično oduzeti", rekao je zapovjednik Odjela za ubojstva, detektiv Danny Doherty

U bolnici je u stabilnom stanju još četvero djece u dobi od šest do 11 godina, kao i majka djece, 29-godišnjakinja koja je liječena zbog udisanja dima, priopćila je policija.

Ključne riječi

Komentara 1

JG
juri7571@gmail.com
09:12 07.07.2024.

Zašto prenosite te vijesti koga to zanima sto se desilo u Australiji na sto su spale novine na crnu kroniku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije