zahlađenje vremena

Uživajte u suncu jer u srijedu dolazi prava jesen!

Kiša u Čakovcu
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
27.10.2013.
u 22:08

U srijedu dolazi naoblačenje, a maksimalne dnevne temperature zadržat će se na hladnih 15 stupnjeva Celzijusa.

Toplo i sunčano vrijeme u kojem smo uživali proteklih dana potrajat će još kratko. Nakon toplog ponedjeljka i utorka u srijedu stiže zahlađenje koje će nas postepeno uvesti u pravu jesen.

Kako prognozira Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ), sutra će u većini krajeva nakon mjestimične jutarnje magle prevladavati sunčano. Samo na sjevernom Jadranu, u Gorskome kotaru i Lici prijepodne, a na riječkome području, u unutrašnjosti Istre i dijelu Gorskoga kotara cijeli dan bit će prisutni niski oblaci te će mjestimice padati slaba kiša. Puhat će slab do umjeren vjetar, u gorju i sjeverozapadnim krajevima sredinom dana i poslijepodne povremeno i jak jugozapadni, na sjevernom Jadranu južni. I dalje će biti puno toplije od prosjeka za dio godine.

Jutarnje temperature većinom će se kretati između 10 i 16, na Jadranu od 13 do 18, a najviše dnevna od 22 do 27 stupnjeva Celzijevih, a u krajevima s oblačnim vremenom od 18 do 21°C..

U utorak će biti nešto sunčanije, ali će se dnevne temperature kretati od minimalnih 13 do maksimalna 23 stupnja Celzijusa. U srijedu ponovo dolazi naoblačenje, a maksimalne dnevne temperature zadržat će se na hladnih 15 stupnjeva Celzijusa. Pad jutarnjih temperatura nastavit će se do kraja tjedna pa će u petak i subotu one iznositi svega 6 stupnjeva, a dnevne neće prelaziti 14 do 15 stupnjeva. Utješno je jedino to što će uoči vikenda ponovo zasjeti sunce.

>>Balkan \'gori\': U Slavonskom Brodu 28°C, u Tuzli i Zenici 31°C

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije