identifikacija

Varaždinska policija traži pomoć građana u hvatanju razbojnika

varaždin,lopovi (1)
Foto: \'\'
1/3
07.05.2012.
u 13:57

Osobe se nalaze na fotografijama pa policajci mole sve koji raspolažu podacima o identitetu osoba s fotografija da im se jave na broj telefona 192

Policijska uprava varaždinska traži pomoć građana u identifikaciji osoba koje se dovode u vezu s kaznenim djelima razbojništava počinjenima na području grada Varaždina.

Osobe se nalaze na fotografijama pa policajci mole sve koji raspolažu podacima o identitetu osoba s fotografija da im se jave na broj telefona 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji.

Komentara 2

TI
tintilinic100
16:16 07.05.2012.

Pa dobro.. ne razumijem kako nitko nema bolju kameru.. svi kupuju nadzor u lidlu za 100kn??? loša snimka.. ni vlastitog oca ne bi prepoznao na slici.. a kamoli nekog drugog.

MO
modovisisajteMaraschino
19:10 07.05.2012.

ja prepoznajem ove lopove sa 3. slike...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije