POŽAR U LUČICI

Planule četiri brodice u Puli

Požar u pulskoj lučici
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/6
23.04.2016.
u 13:15

Jedna je jahta u potpunosti izgorjela, dvije jedrilice djelomično, a manja je brodica samo oštećena

U požaru koji je u subotu ujutro buknuo u pulskoj lučici Delfin na Verudeli jedna je jahta u potpunosti izgorjela, dvije jedrilice su djelomično izgorjele, a manja brodica je oštećena, izvijestila je istarska policija, dodavši da nitko nije ozlijeđen. 

 Policija, koja je dojavu o požaru na plovilima zaprimila u 7,20 sati od Centra 112, utvrdila je da je na vezu broj 16 u potpunosti izgorjela jahta, dvije jedrilice na susjedna dva veza djelomično su nagorjela, a manja brodicaje  oštećena.

Glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović rekla je da su vlasnici plovila hrvatski državljani.

 "Očevid je u tijeku i uz djelatnike policije obavlja ga inspektor za zaštitu od požara PU istarske. Uzrok požara je još nepoznat a tom je prilikom počinjena znatna materijalna šteta", izvijestila je glasnogovornica Vitasović. 

Požar su oko 9 sati ugasili pripadnici pulske javne vatrogasne postrojbe. 

>> U Splitu zapaljena tri automobila, sumnja se da su požari podmetnuti

Ključne riječi

Komentara 2

RT
ribaric.tomislav
14:56 23.04.2016.

ah za jahtu manje vise.al zao mi ovih siromaka od brodica

LE
LeonardS
09:30 24.04.2016.

Pula je toliko transparentan grad da i kad gori sve se vidi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije