Nije ih bilo strah

Vatrogasci iz automobila izvukli zmiju, no pogledajte koju

kravosas
Foto: JVP Rovinj/Facebook
1/2
03.06.2019.
u 21:11

Ispod haube jednog automobila koji je bio parkiran kod plaće Cisterna zavukla se najduža europska zmija

Rovinjski vatrogasci danas su imali nesvakidašnju intervenciju pa su se umjesto s vatrom, 'borili' s najdužom europskom zmijom.

Naime, ispod haube jednog automobila zavukao se kravosas dugačak metar i pol, a kojega su morali izvući van.

– Ljudi su bili parkirani tu kod plaže Cisterna i vidjeli su kako im se zmija zavlači ispod auta i kako je ušla ispod motora. Odmah su nas pozvali – rekao je za 24 sata Evilijano Gašpić, zapovjednik JVP Rovinj.

Na teren su izašla dva vatrogasca koja su pažljivo izvukla zmiju na sigurno te je, nakon fotografiranja za uspomenu, pustili u prirodu.

Inače, kravosas je najduža europska zmija koja može narasti preko 200 centimetara, no u prosjeku je dugačka 150 cm. Iako je neotrovna, zbog svoje veličine mnogima ledi krv u žilama.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Tračalo
Tračalo
22:40 03.06.2019.

Stari dalmatinci držali su ih u konobama da tamane miševe

DO
dopizdilomi
22:51 03.06.2019.

Ja se već ponadao da su mi pronašli punicu i spremili je na adekvatno mjesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije