Teška prometna nesreća

FOTO Strašni prizori kod Dugog Sela: Šleper na boku, ozlijeđeno šest ljudi

Črnec Dugoselski: U sudaru kombija i kamiona ozlijeđeno je šest osoba
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/9
27.11.2023.
u 11:30

Kod Dugog Sela se prevrnuo šleper, a u nesreći je sudjelovao i kombi koji je prevozio radnike.

Teška prometna nesreća dogodila se jutros između Donje Grede i Črnca Dugoselskog, a u nesreći je ozlijeđeno šest osoba. Na terenu su morali izaći vatrogasci iz Rugvice i Ježeva.

Prevrnuo se šleper, a u nesreći je sudjelovao i kombi koji je prevozio radnike. Vatrogasci su im ispričali kako su se sudarili kamion koji je prevozio kukuruz i kombi pun radnika. Svih šestero ljudi, pet iz kombija i vozač kamiona, ozlijeđeno je i prevezeni su u bolnicu. Na fotografijama se vide prevrnuti kamion, razasuti kukuruz i službe na terenu.

Črnec Dugoselski: U sudaru kombija i kamiona ozlijeđeno je šest osoba
1/9

- Od siline udarca motor kombija izletio je u polje. Vatrogasci su morali rezati prednji dio kombija da izvuku ljude - rekli su iz DVD-a Ježevo.

VEZANI ČLANCI

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije