Dan tišine

Vecernji.hr pridružuje se akciji u spomen na masakr u redakciji lista Charlie Hebdo

14.01.2015.
u 09:42

Medije se poziva da danas od 11.30 do 12.00 sati prestanu emitirati sadržaj kako bi se pokazalo kako bi svijet izgledao bez medija

Hrvatsko novinarsko društvo pozvalo je hrvatske medije na akciju u spomen na krvavi masakr u pariškoj redakciji Charlie Hebdo.

Medije se poziva da danas od 11.30 do 12.00 sati prestanu emitirati sadržaj kako bi se pokazalo kako bi svijet izgledao bez medija.

Akciji će se pridružiti i portal vecernji.hr pa će se tako od 11.30 do 12.00 sati umjesto uobičajenih sadržaja nalaziti sljedeći tekst:

>> Izašao novi broj časopisa 'Charlie Hebdo', na naslovnici karikatura Muhameda

Komentara 37

Avatar abakus
abakus
10:08 14.01.2015.

Molio bih lijepo medije da svoj protest protegnu barem na tjedan dana. Društvo bi odahnulo i čitav niz problema u trenu bi postao bitno manjima tj. sveo bi se na svoju pravu mjeru, a ljudi bi u trenu našli zajednički jezik o mnogim temema i zbližili se. Ma, slobodno protestirajte i dulje. Mjesec, dva... zauvijek?

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
09:54 14.01.2015.

Koliko pažnje ste posvetili masakru u Nigeriji, gdje je pobijeno dvijetisuće ljudi?

BU
Bulaba
09:56 14.01.2015.

Možete i potpuno prestati s radom, što se mene tiče. Da ste toliko važni ovome svijetu, niste. Naročito oni mediji koji seru po drugim ljudima i njihovim vrijednostima. Da ne spominjem da vam je poruka promašena. Naravno da se protiv vrijeđanja i laganja može boriti silom, pa to su vam ovi islamisti upravo pokazali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije