STVORILE SE GUŽVE

Lančani sudar na brzoj cesti kod Solina: Sudjelovalo pet automobila, dvije osobe prevezene u bolnicu

Foto: Vecernji.hr
1/3
29.11.2022.
u 17:57

Zbog sudara se su na kružnom toku u Solinu iz smjera Klisa stvorile kilometarske gužve, a navodno se čeka i po 45 minuta

Danas oko 17 sati stvorile su se velike gužve na brzoj cesti Solin-Klis nakon što je došlo do lančanog sudara.

Neslužbeno doznajemo kako je u sudaru sudjelovalo pet automobila, a dvije osobe prevezene su u bolnicu.

Zbog sudara se su na kružnom toku u Solinu iz smjera Klisa stvorile kilometarske gužve, a navodno se čeka i po 45 minuta. 

Foto: Vecernji.hr

Policija je također potvrdila kako je došlo do prometne nesreće.

''izvješćujemo Vas da se  oko 16.55 sati na brzoj cesti Solin-Klis u smjeru Solina dogodila prometna nesreća, sudar više vozila. Prema za sada dostupnim informacijama dvije osobe su prevezene na pružanje liječničke pomoći.

Zbog vršenja očevida brza cesta Solin-Klis u smjeru Solina zatvorena za promet koji se odvija obilazno starom kliškom cestom'', objavili su. 

>> VIDEO Objavljeni detalji požara u centru Zagreba: Policija otkrila koga dovodi u vezu s ovim kaznenim djelom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije