Nesreća na putu za Karbalu

Velika tragedija u Iranu: U autobusnoj nesreći poginulo 28 hodočasnika

Missing Headline 2024-05-26
Foto: SA-ZM-260524
21.08.2024.
u 09:15

Pakistanska konzularna služba u Iranu pozvana je u pokrajinu Jazd da prati situaciju

Autobus s pakistanskim hodočasnicima prevrnuo se u središnjem Iranu, pri čemu je poginulo 28 putnika, a 23 su ozlijeđena, objavili su u srijedu državni mediji. Nesreća se dogodila u utorak navečer u iranskoj pokrajini Jazdu. Uzrok nesreće tehnički je kvar u sustavu za kočenje, prema početnoj istrazi iranske prometne policije.

"Nažalost 11 žena i 17 muškaraca izgubilo je život u ovoj nesreći. Sedmero je ljudi u kritičnom stanju, a šestero lakše ozlijeđenih sada je napustilo bolnicu", rekao je čelnik uprave za krizne situacije u pokrajini Jazdu.

Pakistanska konzularna služba u Iranu pozvana je u pokrajinu Jazd da prati situaciju, dodao je dužnosnik. Milijuni šijitskih muslimana trenutno sudjeluju u hodočašću u iračkom svetom gradu Karbali.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Najopasnije životinje na svijetu

Missing Headline 2024-05-26
1/26
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije