SAMO SE SRUŠILA...

Talentirana Norvežanka (18) preminula na treningu: 'Bila je među najboljima u zemlji'

Camilla Nygard
Instagram
20.08.2024.
u 12:47

Prema izvještaju portala "VG", Norvežanka je tijekom treninga doživjela srčani udar, srušila se i kasnije preminula u bolnici.

Talentirana Norvežanka u skijaškom trčanju, Camilla Nygard, preminula je u dobi od samo 18 godina. Prema izvještaju portala "VG", Norvežanka je tijekom treninga doživjela srčani udar, srušila se i kasnije preminula u bolnici.

Prema policijskim podacima, Nygard je pronađena bez svijesti i transportirana je helikopterom u bolnicu Haukeland na daljnje liječenje. Nažalost, unatoč hitnoj pomoći, liječnici nisu uspjeli spasiti život mlade sportašice. Policija je nakon tragične smrti Nygard započela istragu, no ona je naknadno obustavljena.

Tragedija se dogodila tijekom trening-kampa skijaške škole u Hovdenu, malom gradu na jugu Norveške. Nygard je pohađala školu u Hovdenu i nedavno se vratila s ljetnih praznika. "Učenici su duboko pogođeni. Bila je među najboljima u svojoj dobnoj skupini u zemlji. Prošle sezone osvojila je treće mjesto na norveškom juniorskom kupu. U trenutku nesreće školska godina u skijaškoj školi tek je počela i učenica je sudjelovala u organiziranom grupnom treningu", kazao je školski ravnatelj Jens Petter Røoed.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Schwarzenegger, The Rock, Statham: Ovi slavni glumci bili su sportaši, neki su imali impresivne karijere

Camilla Nygard
1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije