VESELA SVADBA

VIDEO Barjaktar iz Imotskog iznenadio svatove: Njegov ulazak u salu gotovo pa zasjenio mladenku

Imocki Crnjaci 2.0/Facebook
13.10.2024.
u 14:25

U komentarima je nekolicina izrazila kako ponašanje veselog barjaktara vide kao neukusno, no na kraju krajeva, važno je samo kako se osjećaju mladenci

Svadbene svečanosti nerijetko podrazumijevaju poštivanje brojnih tradicija zbog kojih se pretvaraju u cjelodnevnu aferu. U Imotskom je jedna od tih tradicija i poseban ulazak barjaktara u salu, a na jednom je vjenčanju to podignuto na sljedeću razinu.

U Facebook grupi Imocki crnjaci 2.0 podijeljena je snimka s vjenčanja na kojemu barjaktar u dvoranu ulazi uz pjesmu "Eye of the Tiger" u posebnom "outfitu". Naime, skinuo se u potkošulju i kratke hlače te sa zastavom oko vrata i boksačkim rukavicama na rukama ušao poput Rockyja Balboe.

Uzvanicima je, čini se, bio iznimno zabavan te su ga pozdravili smijehom i velikim pljeskom. Oko njega je počelo naguravanje, stoga je dobro da je ušao uz dva "čuvara" koji su odmicali ostale uzvanike od barjaktara dok je prolazio kroz salu.

"Cro Cop iz Imotskog" napisao je jedan od pratitelja. U komentarima je nekolicina izrazila kako ponašanje veselog barjaktara vide kao neukusno, no na kraju krajeva, važno je samo kako se osjećaju mladenci.

POVEZANI ČLANCI:

GALERIJA Prije sedam godina Mateo i Izabel Kovačić vjenčali su se u crkvi u kojoj su se upoznali

1/13
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije